Sitemap  |  ContactWeerbaarheid training / Rots & Water.

Tijdens de weerbaarheid training is de rode draad Rots & Water. Rots staat voor je eigen weg gaan, jezelf bewust zijn van je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Water staat voor in verbinding zijn met je omgeving, vriendschap, respect en communicatie.

Voor wie is een weerbaarheid / Rots & Water training bedoeld?
Deze training is voor jou bedoeld als je soms het gevoel hebt dat je de controle over jezelf verliest. last hebt van driftbuien, vaak teveel energie hebt, wordt gepest of gemakkelijk te beïnvloeden bent .Wij bieden je met deze training hulp zodat je hier in het dagelijks leven mee om kunt gaan.

Doelgroepen:
Personen en bedrijven die veel in teamverband werken.

De training:
Tijdens deze training leer je voor jezelf op te komen en kom je te weten dat je veel meer kunt dan je denkt. Door middel van het behandelen van de lichaamshouding en ademhaling, leer je jezelf bewust te worden van de eigen lichaamstaal en van die van anderen. Ook worden er oefeningen gedaan als stoten en trappen.

Trainingsinhoud
leren bewaken van eigen grenzen
leren omgaan met grenzen van anderen
verbeteren van communicatie vaardigheden
verhogen van assertiviteit en weerbaarheid
verbeteren van zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie

Onze doelstellingen
Het streefdoel van deze training is dat je je eigen grenzen en die van anderen kunt respecteren en naleven. Ook leer je jezelf bewust te worden van de krachten die je bezit en hoe je deze het best kunt toepassen. Op deze manier leer je stevig en stabiel door het leven gaan.

Kosten
€ 495,-

Twitter...